تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته

هشدار سازمان ملل درباره بروز فاجعه انسانی در افغانستان

هشدار سازمان ملل درباره بروز فاجعه انسانی در افغانستان کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد با هشدار درباره امکان بروز بحران انسانی در افغانستان اعلام کرد به دلیل افزایش و شدت جنگ‌ در این کشور، نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر  کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد اعلام کرد که به دلیل افزایش و شدت جنگ‌ در افغانستان، نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند. این نهاد هشدار داده است که در صورت ادامه جنگ در این کشور امکان بروز بحران انسانی وجود دارد.

 

بابر بلوچ، سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، روز سه‌شنبه، بیست‌ودوم سرطان در مقر این سازمان در ژنو با هشدار از بروز فاجعه انسانی در افغانستان گفته است که به دلیل افزایش جنگ‌ از ماه ژانویه سال جاری میلادی به این سو، ۲۷۰ هزار نفر در این کشور آواره شده‌اند.

 

طبق آمار ارایه شده از سوی این نهاد، با ثبت این آمار، رقم بی‌خانمان‌ها در افغانستان به ۳.۵ میلیون نفر رسیده است.

بلوچ گفته است که شماری از غیرنظامیان به نمایندگان کمیساریای عالی پناهندگی سازمان ملل متحد گفته‌اند که افزون بر جنگ مداوم، گروه‌های مسلح غیر مسوول از آنان در مسیر راه‌ها اخاذی می‌کنند.

از سویی دیگر، این آوارگان از وجود مین‌‌ها در مسیر رفت‌وآمد عمومی و نیز قطع خدمات اجتماعی و از دست دادن درآمد خود نگران هستند.

سخنگوی این نهاد تصریح کرده است که طی سه ماه نخست سال جاری میلادی تلفات غیرنظامیان ۲۹ درصد افزایش یافته است که بیش‌تر آنان زنان و کودکان هستند.

 

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، گفته است که نیازهای این آوارگان شدید است و این نهاد با وجود چالش‌ها در دسترسی به گروه‌های آسیب‌پذیر، به خانواده‌هایی که به تازگی آواره شده‌اند غذا، مسکن اضطراری، آب، امکانات بهداشتی و کمک نقدی فراهم کرده است.

از سویی دیگر، سخنگوی این نهاد خاطرنشان کرده است که درگیری‌های مداوم، سطح بالای آوارگی، ویروس کرونا، آفت‌های طبیعی از جمله خشکسالی و فقر در افغانستان به اوج خود رسیده است.

 

با این وصف، بلوچ هشدار داده است که عدم دستیابی به توافق صلح و جلوگیری از خشونت‌ها به آواره‌شدن هزاران خانواده دیگر در داخل و به بیرون از افغانستان خواهد انجامید.

در همین حال، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواست تا در این لحظه حساس، با روحیه همبستگی و با حمایت فزاینده در کنار دولت و مردم افغانستان بایستند.

 

این در حالی است که طبق اعلام بابر بلوچ، منابع بشردوستانه در حال حاضر به طور چشم‌گیری کاهش یافته است و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل از کشورهای جهان برای رسیدگی به آوارگان درخواست کمک مالی کرده است./سایت افغانستان 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار